Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

I dina ögon är jag hemma

det vet jag

känner jag

tårar kommer att flöda

av evigheter av längtan

Jag vill helst vara ensam med dig

bara du och jag

för jag vill se in så där riktigt djupt in i dina ögon

för där inne i finns allt jag har längtat efter

I dina ögon




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-01 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert<3
2018-05-28

  Solstrale VIP
Stilfullt!
2018-02-01

  Ninananonia VIP
Fin dikt som borrar sig in
2017-03-03

  Salvation Pepper
Behovet av gemenskap är fundamentalt.

Gott!
2017-02-16

    Dan Myrbeck
Så fint formulerat!
2017-02-02

  Alysse VIP
Kärleksfullt och vackert skrivet
till en käresta
2017-02-02

    ej medlem längre
Vacker kärlekspoesi!
2017-02-02

  Karina"Kia"
Djupt vackert och klart!
2017-02-01

  WyS VIP
I dina ögon ser jag både dag och natt.
2017-02-01

  Angela Bohlin VIP
Vackert...
2017-02-01

    ej medlem längre
underbart!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin