Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte finns det så många ord...

Den vackraste flickan som finns
Det är du mitt hjärta
Att se hur du kämpar
Att se hur du försöker skapa
en förståelse för vad som sker runt om
Gör mig fylld av beundran
Och sorg

Hur ska jag hjälpa dig min vän?

Att se hur någon kan såra dig
Mitt hjärtas ljus
Och kränka dig
Är så svårt

Att se dig ge igen o slå, gör ont.

Så mycket känslor
Som du försöker förstå

Livet min kära
Det är svårt
Mitt i stormen
Finns en kraft
Så mycket större
Så mycket högre
Och
Så mycket närmre
Än du kan förstå
Den kan dig bära dit jag ej förmå.

Men älskade unge
Jag finna alltid här för dig
I all min svaghet
Ska jag ändå bära dig
En liten bit på vägen
Bredvid dig ska jag gå
Jag lovar lyssna till ditt skratt och din gråt
Lära dig att i din svaghet är du oändligt stark
Att kärlekens kraft övervinner allt

Min sol
Mitt hjärta
Om jag ändå kunde bära din smärta
Men hur skulle du då veta vad livet är
Vad det är att skratta

Jag lovar att
så gott jag förmår
finnas vid din sida
och om du vill
Ska jag ge dig råd!
Kanhända att jag är arg
och ledsen ibland
Men aldrig
Nej, aldrig ska jag sluta älska dig
Din bild är förevigt etsad
Djupt in i min själ!
Dessa rader av ord är
pärlor och skatter
jag önskar jag kunde ge
Men inte finns det så många ord
Att jag den kärlek kan beskriva
Som jag har till dig
Min älskade lilla vän
Mitt solsken och mitt hjärtas ljus




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-02 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört vackert och kärleksfullt
Allt blir bra älskade vän!

varma kramar om
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion