Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs den 15e December 2016.


Tomtens klenbente bror

Busigt tog han förslaget i beaktande.
Lite bitsk och besvärlig som han var
så blev det inget beslut som var av
beaktande för dessa omständigheter.
Tomtens inofficielle klenbente bror
var inte särskilt barmhärtig,
ty han var motsatsen till
den officiella tomten.
Men man får ta i beaktande
att den bitske och klenbente
inte är lika barmhärtig
som denne officiella andre.
Trots att denne andre,
som tros vara beslutsamt barmhärtig
nog i slutänden kanske
ändå är något sånär lite busig.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-02 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson