Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du inte

Faller i glömska
Det som jag tänkt
Det som jag frågar
Dig
Du är en närstående
Så du borde veta

Sånt jag tar för givet
Saker du trodde jag glömt
Det är mycket
Du
Inte vet
Så jäkla nära närstående
Är du inte




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-02 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson