Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inga bevis

Du blir inte trodd
Ingen står på din sida
Ingen
Eller kanske står någon på din sida
Trots att du inte har något att komma med

Kanske är du den enda som har rätt
Kanske har alla andra helt fel
Kanske
Men du har inga bevis
Och tydligen är det bara det som räknas nu




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-02 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tyvärr funkar världen så.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson