Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att tala till er på ruttnande språk




kommer att tala till er på ruttnande språk
sjunga .. sjunga en sång
sjunga .. sjunga hur länge
jesus cristo var son till en kosmonaut
sjunga .. sjunga en sång
sjunga .. sjunga hur länge
... Al that jazz
du talar franska
"bon appetit"
sjunga .. sjunga en sång
sjunga .. sjunga hur länge
fåglar flyga
Himlen är grå
mitt te är svart
sjunga .. sjunga en sång
sjunga .. sjunga hur länge
... Al that jazz
fitta är min gräns
mitt kvarter är wersershlagen
i Tyskland
vargar howled
himla katakomberna
och de högtidliga
goodbyes
och gråta
ankomsten
vapenstilleståndet
av hyckleri
och luft ruttna
Det var ilska
och bröt
explosioner,
det fanns sjöar
lila
färgad
försvann på månen
och frö,
bort och älskade mig
och glömde och
spridning
spridda ben;
hela
trasiga triggers
vapenstillestånd
och dysterhet,
och glädje
gnagde ben och
bruten,
förlorade ben och
lik i slutet,
i våt handduk,
och tårar
har hittat sin tillflykt,
och det var glimt och
om var,
räddade
mitt folk

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 312 gånger
Publicerad 2017-02-02 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor