Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… BARNBARNEN HAR KUL NÄR VI SES OCH IBLAND SÄGER DE SÅ ROLIGA SAKER ATT MAN SKRATTAR IHJÄL SIG...


UTFORSKANDET AV FÅGLAR

 

yngsta flickan i barnbarnsskaran 

har fyllt fyra år och går hos logoped

vi stöttar med ordförrådet men det

visade sig det var hörselnedsättning

 

en morgon visade jag två bilder på fåglar

en hackspett och en häger visades upp

jag frågade om hon kände till hackspett

hon härmade ordet perfekt och tyckte...

- den ser så himla kul ut att jag får huvudvärk

 

så visade vi bilden på hägern, gissa vad denna heter?

hon tänkte en sekund och svarade

- "kycklingspett"??? Och skrattade högt...

vi blev så fnittriga och vimsiga och tramsiga

sprang runt och tjoade så det ekade i köket

mamman var nyvaken och sa över kaffekoppen

- vart ska den här dagen sluta???

- i morgon!!! svarade dottern direkt

 

....

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-02 09:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vilken härlig text..!! :-) och vilket smart svar hon levererade, flickan..:-))
2017-02-04

    ej medlem längre
Ett intelligent barn ger intelligenta svar. Visst är det härligt!
2017-02-02

  M.Eta
"Det är väl självklart att den här dagen slutar imorgon". Barn tycker nog vi är bra dumma ibland och att det är vi som säger roliga saker. Rolig text
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Härligt! Du har väl inte missat min text

Mor och dotter

Den är en bit ner i listan.
2017-02-02

  Flicis VIP
Ett bra svar.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP