Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grämelse & skam

Den grämelse du åsamkat
den skam du spridit
groteskt ohygglig
jag mår illa
när jag
tänker

på det
på dig

usch




Fri vers av Zingo
Läst 325 gånger
Publicerad 2017-02-02 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo