Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...repris från 2010...ett vackert minne när du var nära...


Som en sträng...


När gitarrens
Tunna sträng
Skälvde
Och svängde
När strängen
Darrande
Lät sina mjuka
Toner falla
Över mig
Över dig

Då var du nära
Då fanns du där
Intill mig
Så vacker
Vid min sida

När gitarrens toner
Blev fler
Ökande
Blev många
Då darrade
Jag
Av din närhet

Som en sträng
På gitarren
Fick din närhet
Mig att darra

Och jag önskar
Att du alltid
Ville spela mig
Som en sträng
På gitarren…



TT


© 2010 / 2017




Fri vers av TT
Läst 471 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-02 13:08



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fin bild på kärlek...
2017-02-03

  Maria Sundelin VIP
En fin bild av något värdefullt
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT