Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets källa

 

 

Allt av livets andetag

Vattendroppar

täckta av spektakulära

spektran

i ljus och färg

 

 Allt av livets

väsentlighet

I de mest

oersättliga ...livgivande

droppar ...av guld

 

 Energi som rör sig

i cirklar... svepande 

mot sitt

innersta

mål

 

 Vår natur ... våra kroppar

Livets källa ....i sin

existentiella punkt

I livets rörelse och

vatten

 

 

 Musik: Aetherium- Beacon of light

                                         




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-02-02 16:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Evigt flödande o födande ljus
Tack!
2018-12-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
livet, naturen, heligheten, alltet, suveränheten

likt dikten din
2017-02-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ord som droppar ur er skaldeådra värdefulla sådana i ordfattig öken.
2017-02-18

    ej medlem längre
Vi bär livet varsamt i våra händer och hjärtan. Vi bär ljus
2017-02-10

    ej medlem längre
Ljuvligt skrivet om Livets vatten. <3
2017-02-09

  Solstrale VIP
Fulländning... Du är ett mirakel med ord... som målar...
2017-02-08

  Fem hjärtan VIP
Så oändligt vackert!
2017-02-04

  Anya VIP
Jaa vi är ju komna från vattnet, fostervattnet...tänker jag. Vattnet är källan till liv...tänker jag när jag läser din fina text.
2017-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om Livets källa som består av livgivande droppar!
2017-02-03

  Alysse VIP
"Allt av livets andetag"

Underbart skrivet, speciellt just den
raden älskar jag
vacker och passande bild
Så fint!
2017-02-02

  aol
Underbart lotsar du oss genom dikten på ett så positivt klokt sätt och så poetiskt vackert du beskriver energin som flödar som livets källa,
2017-02-02

  Karina"Kia"
En relation till musiken som med vattnets flyt och dropp utmaning..
Helhetsintrycket och känslan som en bra energi...och livet är en sak i taget..en droppe hit och en dit...vågväg i dropp.... liivets droppar att lyssna på..känslomässigt bra här!
2017-02-02

    Birgersdotter VIP
Orden sjunker in till toner av livets källa..
2017-02-02

  Bo Himmelsbåge
Livets källa... vattnets spektakulära väsen...
I gyllendroppars dansande spektrum av färger o former i vårt innerstas, existentiella vara av energi...
som förtätas till oss människor o många andra livsformer i Kosmos...!

Allt detta fina ackompanjeras av förtätad, mystisk o mycket skön droppstensmusik, av vattenkaskaddroppar i Livets egen grotta...!

Mycket bra!
Tack!


2017-02-02

  Chawa VIP
Ömsint meditativt skaldat... livets källa - livets kraft genom vattnets heliga vara... Vackert och mycket tänkvärt helhetsintryck med bilden och den vackra musikens böljande toner... Tack!
2017-02-02

    Dan Myrbeck
fina funderingar..
2017-02-02

    ej medlem längre
Musiken och orden ger en upplevelse utöver det vanliga.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP