Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Penetrativ medkänning


Kritik på en text (1588) rim




Något om att låta vattnet gå
det är envars dröm i en vrå
en sådan där av viss dimension
utöver säkert kostsam och dyr operation
kan väl rymmas i en grotta eller kanjon.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-17 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP