Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtemaskinen DEBUNKED!

Tomten i maskineriet strejkar.
Jag tillhandahåller inte kollektivavtalsenliga villkor.

Jag sopar under mattan igen.
Out of sight out of mind.
Det man ..vägrar acceptera som anledning för att FUUUUUUCK.. mår man inte dåligt av.

Tomtar vägrar jobba med skit under mattan.
Nix.
Rimligt.
De kräver att skiten tas om hand om.
Rimligt.
Och mer perks.
Som glass.
Också rimligt.
Pressreleasen nämner glassen,
men skippar det där om mattorna och silvertejpen.
"Orimliga arbetstimmar" säger löpsedlarna.

Själv intalar jag mig att tomten inte alls strejkar.
Han kan ju inte jobba om det inte finns några bollar.
Om jag beställer nya bollar så kommer allting att ordna sig.


Att lösa ett helt annat problem än det som faktiskt är problemet brukar alltid fungera.




Övriga genrer av pyre
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-02-03 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre