Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsöverskridande Kärlek.

Fläkten surrar, det är lugnande, men inte sövande, eftersom jag har varit vaken sedan klockan 06.35. Och har satt mobilen på, att jag skall vakna klockan 08:00.
Lägger så , datorn på magen)Akupunktur, det är skönt, att ha Datorn, liggandes på sig, På exakt den punkten (Var lägger du ditt fokus?)
Lägger så, en varsam hand på datorn, för att skriva, dessa rader. Kärlek!




Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-02-03 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim