Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Höga Visan 1:2 och 2:8 Bild från Jennys konst.se


Höga Visan B


"Oroa inte kärleken,

stör den inte

förrän den själv vill."


Tag Dig tid med Gud

så får Du ett lugnt

och rofyllt liv


"Kyss mig gång på gång,

för din kärlek

är sötare än vin."


Låt Dig älskas

så du kan

älska andra!







Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-03 15:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
<3
2017-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning att ta sig tid...fin avslutning på dikten...
2017-02-06

    Dan Myrbeck
Så fint skaldat!
2017-02-03

    ej medlem längre
Att bli älskad så är en gåva.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP