Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Höga Visan 8:5 Bild från Jennys konst.se


Höga Visan D


"Där under äppelträdet

väckte jag dig..."


Låt dig bli väckt av

DEN SANNA KÄRLEKEN


som aldrig sviker och

aldrig bedrager dig!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-03 16:00



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
<3
2017-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den kärleken är bäst...
2017-02-06

    ej medlem längre
Åh, en utsökt text! Symboliken med äppelträden är väldigt vacker. :-)
2017-02-06

    Dan Myrbeck
BRA!
2017-02-03

    ej medlem längre
Ja det behövs!
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP