Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende


ditt leende
så fint

ditt leende
så vackert

ditt leende
så lent

ditt leende
vi så glatt beser























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-02-03 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet.

2017-03-26

    ej medlem längre
Underbart!
2017-02-07

  M.A.J.R
Ett leende kan lysa upp ens värld. Fint!
2017-02-04

  överlevaren VIP
Fint ordat!
2017-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En äkta och glädjefylld kärleksdikt!
2017-02-04

  Alysse VIP
Så mjukt och kärleksfullt
beskrivs det allra vackraste
läppar kan forma
(förutom en kyss :-))
2017-02-03

    Sefarge VIP
Ett äkta varmt leende!
Så mycket bättre än
ett kallt beräknat beteende.
:)
2017-02-03

  Öknens Ros VIP
en dikt som får en att dra på smilbanden! :))
2017-02-03

  Blått Norrsken VIP
Jag ler givetvis när jag läser dina ord.
Mycket fint skrivet!!!
2017-02-03

  aol
Blev glad i själen av orden tack,
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP