Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Konstlade Tryggheten

Världen kändes oändlig

Och insikten så oerhörd


Det brast i ett litet hjärta




när jag förstod
att mamma bara är människa




Bunden vers av Emma-Lee
Läst 893 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-03 20:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bara de två sista raderna säger sin del.
2017-04-19

  McLashlan
du säger mycket här med få ord. Men även i en fåordighet sprudlar det av ord, tankar, känslor mellan raderna
som har egna kapitel, scener och utlopp. vackert ordat om kvinnan som gav dig livet. snyggt!

2017-04-15

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Det känns att se människor bli små i en stor stor värld.
2017-04-14

  Anita Hanssen
Bra textat om en insikt.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee