Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är besviken

Jag är besviken
inte på dig
inte på den jag trodde du var
inte på det vi ändå hade

Jag är besviken
på mig själv
för jag är inte heller
den jag trodde jag var




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 22:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan vara jobbigt att inse att bilden man har av sig själv inte stämmer!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP