Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad gamling


lappat och lAgat

 

 

Rullande vågor, som en längtan utöver
det svarta stora.

 

 

                         Pärlblänk i kalla vindlingar och ögons resa


mot horisonten.

 

Glasjorden.                   Kalla isbanderoller som norrsken.

 


blott och grönt och det sprakar över ryggen där jag sitter på knä.

                  Denna kvällning utav stjärnor belyst

 

och nyfödd .

 

 

 

Jag tar darrande andetag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP