Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


När dagen berättar

När dagen berättar,
då lägger jag undan pennan
och lyssnar
till scener ur ett tidigare liv.
Krossat glas
ligger vid mina fötter
och jag vet
att jag har förlorat.
Utanför mitt fönster
pickar fåglarna förstrött
efter vad dagen
har att erbjuda.
De längtar efter våren,
de ser jag i deras ögon
och de undrar säkert
när deras själar ska vakna.
När dagen berättar
lägger jag undan pennan
och jag undrar,
när ska min själ vakna?




Fri vers av Nathalia
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-03 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow du skriver så otrolig bra<3
2018-03-23

  Carl Mikael Fäldt
Uppenbarligen har den vaknat!

Själen menar jag

Din

Annars kan "man" inte skriva

Som du gör!
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia