Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste

Beröringen varm
Blickarna kärleksömma
Moder ser barnet




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-04 09:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att du belyser kärlek ur andra perspektiv än den mellan vuxna partners.
2017-02-08

    ej medlem längre
En varm och vacker haiku.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén