Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig USA


Det är lätt att klaga på bagateller

Men även jag måste sansa mig


USA är både helvete och himmel

Hade inte USA hjälp oss på andra stranden

Då mina damer och herrar


Hade varesig DU eller JAG funnits



Att sedan detta folk röstat fram en totaldåre

Vill jag se som en passus-en ters i miljön


Så mina vänner


Glöm aldrig USA


Vi har alla släktingar där

Som har ett hederskodex

Vida överstigande vårt.



Gastande -gnälliga européer.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-04 11:40



Bookmark and Share


  Nathalia
Tack! Det är lätt att klanka på USA, men när något händer, väntar alla på att Amerika ska komma och rädda situationen.
2017-02-04

  Carl Mikael Fäldt
Och!?


2017-02-04

  objekt3
Enligt utsago vägrade de släppa iland Hemingway för han var för värdefull!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt