Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan i grunden svenska (staten) tillstånd.

 

  Det är optisk  dilemma, fortsatt ett ledning av dessa själar länge döda.

  Okänslig för öppna ögonen för verkligheten i dag.




Bunden vers (Blankvers) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP