Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Johannes klockor"

Fridlysta de äro,
Johannes klockor

De lysa i sin frid

På inandning kan
man höra melodin

Vid inandning
utan utandning

Mol alena

Tyst

Borta

Där fanns de alla samlade,

Johannes klockor

© Christer Johansson 2017-02-03





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-04 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP