Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLÄMTANDE ANDETAG

 

Dansar och ler

i drömmarnas värld

med dig, min älskade

som jag aldrig dansat med

 

min klänning smeker

lindar sig runt dina ben

när du håller mig tätt intill

med din mun emot min

 

din hand letar sig in

under klänningslivet

kupar sig lystet

om ett bröst i spets

 

och vi dansar febrigt

vår parningsdans

med flämtande andetag

snart i varandra

 

medan musiken vänslas

med kärleksorden




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-08 17:52



Bookmark and Share


  Petter Wingren
När testestoron och östrogen bekantar sig med varandra kan en övergripande nyss främmande mening bli verklig i en drömmarnas dröm. Vad är verkligt och vad är dröm?
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
En del drömmar är bra härliga...
2017-02-11

  KattenKin VIP
Härligt diktat i kärleksdans.
2017-02-11

  Lars Hedlin
Tycker om din text
2017-02-10

  ULJO
Fint från drömmarnas rike
2017-02-09

  Valter Örn VIP
I drömmarnas värld kommer lust och åtrå till sin rätt !
2017-02-09

  Fem hjärtan VIP
Vackert och passionerat dansar orden fram! Ljuvligt!
2017-02-08

  M.Eta
En kärleksdröm med hetta! Fint
2017-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
lustfyllt!
2017-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig dröm!
2017-02-08

  Öknens Ros VIP
se en riktigt het och lustans dans!(låt vara i drömmarnas värld)
2017-02-08

    ej medlem längre
I dansens virvlar blommar känslor och passion.
2017-02-08

    Dan Myrbeck
I drömmarnas värld
är Kärleken värd.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP