Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är?


Jagets bedräglighet

"Mellan "jag" och min föreställning av detta ”jag” finns någon helt annan och jag räds för att se efter. En risk finns att jag finner mig själv såsom någon annan, i värsta fall en total främling."




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 20:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Jag" är ett språk!
"Jag " är uppfostrad,skolad
I en "samhällskultur"med
dess uppfattningar.
Skillnad vara "jag"
Vid Amazonfloden
Eller vid Luleälven
Och ändå likheter?
Intressanta skapelse
Tankar!
:)



2017-02-05

  H.C.B
Riktigt bra, uppskattar budskapet. Klart värd ett par applåder.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam