Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spela spelet!


Falskspelare

Den som hellre lever lögnen än ljuger om livet
Tappar snart andan och blir tyst

Den som skidar i spår år efter år finner inte den myt
Berättelsens knut
Som bär dig vidare till nästa ruta

Det är inte tärningen som blir kastad: det är du
Och se till att det är du som kastar

För falskspelare finns det gott om
Och den farligaste är du




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-04 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam