Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm och verklighet


Den verkliga fiktionen

Ur verklighet och fiktion uppstår morgondagen
Men när glasskärvan tränger in i hälen förstår jag
Att dagen inte är fiktion, men när jag erinrar
Smärtan
Är den en sammanställning av all tidigare
Smärta
Jag uppskattar den verklighet känslan ger
Men lever hellre i hopp om att morgondagen
Blir mer fiktiv än verklig för verkligheten är
Alltför smärtsam.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-02-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam