Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observatören i kalsonger

Människor talar
Människor skrattar
Jag hör dem

Jag är en bra lyssnare
en bra observatör

Det sociala spelet kan ibland störa

Ofta hoppar jag över inledningsfraserna
då det ändå inte är någon som lyssnar

utan går direkt in på det som är av vikt

många har svårt att förstå mina skämt

då säger jag som det är:

Om du är det minsta tveksam till om jag
skämtar eller menar allvar så är det ett skämt,
då jag är mycket ironiskt av mig

© Christer Johansson 2017-02-04





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten