Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver ditt namn mellan alla rader. - kom närmre, en gång till bara


självhjälp (för något som aldrig ens var, eller blev)

jag
pratar med dig i mitt hjärta varje dag
men
du svarar aldrig

---

natten spelar staden: ett skuggspel
på min sovrumsvägg
föreställer mig dig,
kroppens silhuett
skiftande, anonym fridfullhet

(hur glömmer man?)

utanför fönstret är
inte min verklighet

---

jag skriver om det för det är det enda jag kan, nu

såg dig, pojken under oändliga stjärnhimlar
isglitter i ögonen
så lovade jag att
alltid minnas dig, alltid

tror du krossade mitt hjärta den kvällen

---

olika städer men
fortfarande samma konstellationer ovanför
binder oss när inget annat gör det

ett skavande någonstans
en saknad
andetag i ett mörkt rum




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-04 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk