Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mello

I Götet där började Mello
men inte såg jag någon cello
nej mest var det tangel
och lite grand tingel
och tåren den fällde Pirello




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-04 23:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har inte sett Mello på många år, saknar det inte.

2017-02-05

  Ingrid Trolle
Din dikt är förmodligen
mitt i prick. Den är fint
rimmad också. Tyvärr
så kan jag varken
berömma eller bedöma
själva den s.k. mellon,
eftersom jag inte står ut
med oljud av den digniteten
Tingel tangel, som du skriver.
2017-02-05

    ej medlem längre
Fin dikt/limerick!
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP