Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt, Vem det är

Framåt, Vem det är
Vem älskar mig
Vid portarna till själen
Förut jag vill se
Hur gör jag lider?
syran av smärta
Det är svårt att styra
sådan bitterhet
Jag bryr mig inte, avsluta
att galenskap

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 337 gånger
Publicerad 2017-02-05 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor