Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Fjällad

Vad gör man
när masken hänger framför en
och livet suger
suger man?

Håll linan lös,
men dra inte in för fort.
För då förstår fisken
hur ful han egentligen är.

Sprätta upp mig
och töm ut mina känslor.
Dra kniven längst ryggraden
och låt mig sprattla med benen.

Jag är bara en nickedocka,
som endast kan niga och bocka.
Och när det roliga är slut
så är man kastad åt sidan.

Linan var lång
men spöt slängdes i sjön.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 250 gånger
Publicerad 2017-02-05 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander