Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finporslin

hur kan du tänka
så smutsigt
om dig själv

hur kan du jämföra dig
ständigt
med andra
som lever liv i filter
och som aldrig tycks
bära kläder

hur kan du önska
att du inte fanns

kan du inte se
älskade du

kan du inte bara förstå

att du är
finporslin




Fri vers av BlackNelly
Läst 460 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-05 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly