Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur dog han?

Du undrar hur han dog.
Men den intressanta frågan är
hur han levde.

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 814 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-05 08:46



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Mycket bra fråga.
2017-09-01

  Minkki VIP
Alla gånger.
2017-03-15

  Ljusletaren
Wow vad du fick till orden här.
Djupt och bra tänkt/ kram
2017-03-14

    ej medlem längre
En bra ställd fråga.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)