Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till alla kvinnor som sett mig, tagit till sig mig och fått mig att växa.


Till alla kvinnor

Jag sökte mig själv i kvinnors blickar.
Drack ur deras ögonhålor.
De skrattade åt min enfald
och tog mig till sitt bröst.

Tack alla kvinnor som gett mig tröst.
Ett tack till alla som gett mig av sig själva.
Tack alla ni som hjälpte mig...

Att överleva mig själv.
Att älska mig själv.
Att tro på en framtid.

Jag sökte och fann mig själv
I alla blickar - all skratt och...
All åtrå.

All omsorg - försorg
Som stillade en aldrig sinande
Törst efter lystna blickar
Vilket fick mig att växa.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam