Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oföretagsamhet: jag vet!


Tillflykt

Att såsa vidare i denna soppa är oförlåtligt; jag vet!
Att gömma sig bakom falnade minnen är fegt; jag vet!
Att vara men låta bli att bli är att försumma; jag vet!
Att trycka ner snooze och inte gå upp, att inte ta sitt ansvar

Och säga: jag vet, är fel; jag vet!

Jag tror att problemet ligger i att jag vet för mycket
Och därför blir det som det blir och jag fortsätter
Sörpla denna smaklösa soppa.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-02-05 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam