Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En romantisk dikt?


Jag hänger mig åt natten

Jag hänger mig åt natten.
Romantiskt räknar jag stjärnorna
som välvts på valvets omfattande kupa.

Ser de fallande stjärnorna,
håller mig till de fästa
och ser tecken som jag sedan tyder.

Oändligheten är bländande
och universums storhet
Gör mig hänförd.

Allt är så stilla,
så vackert
och evigt;
tills månen hänger sig av leda.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam