Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen andas frid

En kristallklar februarimorgon

Då allt går i olika nyanser av vitt

Här och var syns gråbruna detaljer skymta fram

Hela naturen andas frid denna morgon

Och över allt det vackra vita

Lyser en stilla varm sol

Lägger ett guldglittrande skimmer över 

Det frostvita landskapet

Denna klara februarimorgon




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-05 14:14



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Skönt landskapsmåleri jag Gillar!!!
2017-02-23

  Ljusletaren
Morgonfrid/ kram
2017-02-13

  Lars Hedlin
Oerhört fint :)
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Finstämt, vackert.
2017-02-07

  Salvation Pepper
Låter väldigt vackert, i naturens gnistrande renhet.
2017-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker bild med dina ord!
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP