Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

- Jag vill tacka dig

du har gett mig något

att skriva om

 

- Du krossade mitt hjärta

smärtan i själen

den enda gåvan från dig




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 801 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-02-05 13:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är kanske så att allt ont för något gott med sig, får man hoppas i alla fall...
2019-08-17

  Minkki VIP
brrr... så taggigt, och bra!
2017-04-02

  louisegirl
En fasande smärta <3 formulerar och förmedlar du så bra
2017-02-28

  erkki
Förfäran, besvikelse och sorg i en vackerinramning.
2017-02-21

    Dan Myrbeck
Smärtsamt. Men användbart som skrivaridé.

Ja, fullt möjligt.
2017-02-07

  TrollTörnTrappan VIP
Åtminstone ett fint sätt att ta det på :-) månne mest kreativa viset?!
2017-02-06

  Ingrid Trolle
En gåva i ironi
och dess katastrofala
innehåll sätter denna
dikt mycket högt upp
bland de allra bästa.
Man blir berörd och
känner den oerhörda
smärtan som spränger
hjärtat.
En fantastiskt fin dikt
2017-02-05

  aol
Så ruggigt när känslor vänder till hat och förgörelse så bra fångar du detta,
man blir bara ledsen, kram vännen,
2017-02-05

  Petter Wingren
Ordet gåva är den sortens iskall ironi som är ämnad att vara ventil för det övertryck inuti som annars riskerar att spränga språkets struktur.
2017-02-05

  Janina Kaminska
Sorg förmedlat i ett fantastiskt poetiskt språk.
2017-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt i få rader som rymmer en oerhörd sorg och smärta.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie