Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna gråa dimma kräver någonting grönt i hörnen

Och nu flyter fingrarna fram
över tangentbordet
i det gråa
och i skenet från
bildskärmen

Mina stolta händer
som i urtider
har format och skapat
mina händer
som har format och skapat
i urminnes tider

Så var perspektivet avklarat
för att blidka analytikerna.

(Det förblir skrivet
det som jag skriver här
om än elektroniskt
och inte på riktigt.)




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-05-19 04:19



Bookmark and Share


  Agnes
Ljuvligt...:o) Prologen satte verkligen förväntningarna i det blå. Sen din text... som nu står öppet för vem som helst att skapa sig fortsättningen. Inspirerande!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin