Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära systerson imponerade med att ha lagat alla rätterna själv. Egen bild.


Trettioårskalas i Stockholm!


Kunde ej tro det

lagat allt själv

Vilken kille

Var ska

detta sluta?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-05 15:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Han blir helt säkert en ny
Tomas Gratängby.
2017-02-07

    ej medlem längre
Duktigt gjort! Kanske slutar som berömd kock!
2017-02-06

    ej medlem längre
Så härligt!
2017-02-06

    ej medlem längre
Vad fint! :-) En kärleksfull text. :-)
2017-02-06

  aol
Verkligen fint gjort, ser gott ut,
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP