Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tystnad ....





Den tystnad som uppstår
precis när bomber exploderat

Den förvirring alla känner
efter de senaste politiska utspelen

Den förtvivlan som bemäktigar en
när man inser att allt är förgäves

De stillhet som lägrar sig
då klockan slutat klämta




Fri vers av Bo Scharping
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping