Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min dröm...


I fönstret

Där står du. 
Helt naken.
Den våta handduken som du just använt ligger i en hög under dina fötter och du har liksom stannat upp mitt i en rörelse. Du tittar ut genom sovrumsfönstret, ut över skogsbrynet.
Vad ser du? En räv långt borta...
Jag smyger, tyst, upp bakom dig, och ser några vattendroppar sakta rinna ner efter din rygg.
Du har som vanligt slarvat lite med att torka dig.
Du är fortfarande lite röd i skinnet, på axlarna, efter din heta dusch. Du älskar ju att duscha riktigt hett och drar på så mycket värme du bara tål med.
Nu står du blick stilla.
Solen lyser in genom fönstret och där, i motljuset ser det nästan ut som om du har en gloria runt dig. Det glimmar till på din hud.
Jag går helt nära nu, du hör mig, men du står fortfarande stilla. Väntar.
Jag kan inte låta bli...
Jag lägger handen på din fasta bak, och låter den sakta följa din rygg, uppåt, mot nacken.
Du vänder dig om och snurrar runt. Plötsligt står du tätt bakom mig.
Kysser min nacke…

Åh, vad jag älskar dig!




Prosa av Mymlan58 VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-05 16:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt underbar värme och kärlek i denna.
2018-03-11

  soligajag_1 VIP
Fantastisk dikt om kärlek och värme . Det brinner av åtrå och närhet!
Tycker om!!
2017-10-10

  Nils-Robert
En jättemysig text om närhet och åtrå. Vackert fångat
2017-02-28

    ej medlem längre
Jag upplever stor önskan och längtan till närhet, en åtrå som sakta växer sig stor. En mjuk och sensuell text som tilltalar mig.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP