Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

När du inte finns vid min sida, vet jag inte, vad jag skall göra.




Bunden vers av Mim
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-02-05 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim