Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan den hela och den halva månen

Mellan den hela

(och den dubbla)

och den halva månen.

I grynings-skymningsskuggan.

Där stod vi

som en bleknande sida

med ett oskrivet blad.

Mellan natten och dag.

Gryning dragen fram
igenom skymning.

Bild gånger skrift = lika med dikt.
(Andetag av liv)
Mellan svart eller vitt.

Där var vi.

Två oskrivna blad.

Mellan natten och dag.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-05 18:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
väcker tankar om livet och människan.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman