Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ekande saknad

Det är fullkomligt oundvikligt att inte falla för han som skrattar högst och mest genuint i hela biografen. Han sitter bredvid mig och det är första gången vi ser på bio tillsammans. Han har skarpa käkben och är sådär farligt modell-snygg som får en att nypa sig i armen hela tiden för att fatta att han faktiskt har valt mig ikväll. Han bär monokroma kläder från Acne och vill hålla ens hand när man går från bion genom stan.

//

Det är fullkomligt omöjligt att glömma han som har förstått sig på en själv som människa och trots det väljer att lämna. Han har tagit nöjet ur allt jag brukade gilla och jag kan inte längre läsa böcker där huvudpersonen har samma namn som honom. Hans skratt har lämnats som ett eko i mitt huvud och jag tycker inte längre om att gå på bio.




Fri vers av artaug
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug