Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara med dig

Jag letar inte efter att tävla emot dig
Slå dig, fuska mot dig eller att vinna över dig
Jag letar inte heller efter att vara över dig
Prata om dig, prata över dig eller säga åt dig
Allt jag egentligen vill göra baby, är att vara med dig...




Fri vers av Julian Carax
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-06 09:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och berörande i insikter och i livsfråga
2017-02-10

  Zingo
att vara (eller inte vara... ) du har gett den frågan en komplex vinkling här...
2017-02-10

    ej medlem längre
Vackert skaldat om att verkligen relatera med en annan människa. Tänk om alla tänkte och agerade så... vilken underbar värld vi hade haft.
2017-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlek och vänskap!
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax