Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hörde oss


återhämtade

efter månader av stirrande in i mörkret
letande i fickor och på platser där saker har namn
tröttnade jag

nos ooh tassar springer åter fritt i skogen
sätter sig i knät hos sin egen gamla mamma

så finns tryggheten ändå

kanske är vi som mest tillsammans
i vår ensammaste längtan om sanning

kroppen av ljus rör sig genom tid och rum
läker och bär
dig tillbaka

utan tankar om vem du kunde varit
sorgset men utan sorg




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-06 10:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten bra och berör
2017-02-10

    ej medlem längre
i en nos är
man aldrig ensam;

söker färre - lever mer, Detta +
2017-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
En melankolisk men ändå trösterik text om att komma tillbaka till livet.
2017-02-06

  ULJO
Vackert i all sin melankoli
2017-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text med många starka strofer

ex
"kroppen av ljus rör sig genom tid och rum
läker och bär
dig tillbaka"
2017-02-06

  objekt3
Ensamhet är en chimär ;)
2017-02-06

  i af apa
ändå
vackert...

"kanske är vi som mest tillsammans
i vår ensammaste längtan om sanning"
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP