Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskebeta.





Har du stampat sönder
Jordgolvet hos dina förfäder

Du Barnbarns barn av
Glömske dagg.

Skulle du ta på Mormors
mors gula huckle om du
visste om att hon var tvungen
Att bära den som straff

För att hon var socknens hora
med tre oäkta ungar

Och värd att spottas på,
tvungen att kliva åt sidan.
När fint folk kom åkandes
På vagn. Knappast!


Vi är alla horungar,inavlade.
Utslängda med förövande mördare
och Offer med bastard blod.
In i våra Släktled.

Vare sig vi vill det eller inte.

Nu sitter vi med Fina kläder
i bilen tillsamans med
våra älskade barn

Och alla andra bör flytta på sig
För oss. För här kommer vi!

Barnbarns barn av Glömske dagg.

Och kommande fröken
Thatcher talar Engelska.

i sin smart phone
Och kallar sig för Anglofil

Med sin nyinköpta "sekreterar"
dress från Harrods

För det är ju bara såå coolt!
Utan tanke på någonting annat!




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-06 14:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Så var dina förfäder också rövare och våldsmän liksom mina. Min farfar (jag älskade honom för i hans famn kände jag den trygghet som mina föräldrar aldrig kunde ge) Han vann respekt och ära som ungdom, för att han var en fruktad motståndare i de regelbundet återkommande byslagsmålen (ingen ville möta honom fejs mot fejs på på det öppna fältet) och den busen med farmors milda hjälp, räddade mitt liv med sin kärleksfulla omsorg.
2017-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Och du är bara så cool, med dina på kornet tagna satirer om dagsläget och människor.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP